VERUJTE U ECHO

5 GODINA GARANCIJE NA RAD U DOMAĆINSTVU


5 godina je dug vremenski period, duži nego što će većina alata drugih proizvođača trajatu. To je zato šro mi stojimo iza naših proizvoda. Mi proizvodimo opremu za profesionalce već 60 godina i svojim iskustvom garantujemo izuzetan nivo inženjerske i proizvodne ekspertize. Kao domaćin, vi želite dugotrajnost i pouzdanost Vaših alata, a mi smo tu da uslišimo vaše želje i potrebe.

2 GODINE GARANCIJE NA KOMERCIJALNI RAD


Da, lepo ste pročitali. Možete biti potpuno sigurni u vašu opremu. ECHO je dizajniran da bude dugotrajan i da uradi ono što se od njega očekuje. I ne samo to, svi naši alati su prozvedeni po najvišim standardima. Naša garancija je naša izjava o pouzdanosti i ponosu našeg brenda.

100% PROFESIONALNI RAZRED ALATA


ECHO pravi alat samo po jednom standardu – profesionalnom. Mi pravimo alat pogodan radnoj okolini i načinu rada pravih profesionalaca. Svaki od naših proizvoda je dugotrajan i izdržljiv onoliko koliko je to moguće. Svi ECHO proizvodi su testirani u ekstremnim uslovima eksploatacije kako bismo Vama, krajnjim korisnicima, omogućili ultimativno iskustvo u radu.

JAPANSKA TEHNOLOGIJA


Vi znate da je najbolja oprema dizajnirana u Japanu. Kvalitetno izrađena, dugotrajna, profesionalna. Japan je domovina tehnologije i zanatskih veština i kao takva je zaslužila međunarodno poštovanje iz oblasti svoje proizvodne ekspertize.